Wervershoof

Caravanstalling – Ribon biedt optimale condities voor stalling van onder meer uw

  • caravan
  • camper
  • boot

Temperatuur
De temperatuur in Caravanstalling Ribon is stabiel. Bij zomerse hitte is het er koel, wat voorkomt dat rubbers en kit uitdrogen. Dankzij de zeer goed geïsoleerde bedrijfshal voorzien van een betonnen vloer staat uw object in de winter geheel vorstvrij. Dat voorkomt beschadiging door bevriezing.

 

Condities
Caravanstalling Ribon is goed geventileerd. Daardoor is de ruimte droog en krijgt onder meer schimmel geen kans. Ook is de ruimte prima afgesloten, ongewenste indringers zoals vogels en andere ongedierte komen er niet in.

 

Bedrijfshal
Caravanstalling Ribon is gevestigd in een moderne bedrijfshal in de driehoek Hoorn–Enkhuizen–Medemblik. De hal bestaat uit stevige sandwichpanelen, zodat uw bezit ook bij extreme weersomstandigheden uitstekend beschermd staat. De hoogte in de stalling is vrij. Voor onder meer campers zijn er stroomaansluitingen

 

Buitenterrein
De loods van Caravanstalling Ribon staat op een terrein met een groot, beveiligd parkeerterrein. Het buitenterrein is goed ontsloten door middel van hekwerk en voorzien van een elektronische toegangspoort en permanente camerabeveiliging. Het terrein biedt volop ruimte om elk gewenst object te plaatsen.

 

Route