halen en brengen

Caravanstalling Ribon zet hoog in op veiligheid van de gestalde objecten. Daarom is de stalling goed ontsloten door middel van hekwerk en voorzien van een elektronische toegangspoort.

Uw caravan onbeperkt halen en brengen 24/7 dagen p.week geheel kosteloos.


Brengen

Het brengen van uw object voor stalling kan zonder afspraak. Bij aankomst voor het afgesloten toegangspoort kunt u kosteloos inbellen, waarna het hek open gaat. U plaatst uw object vervolgens op een van de daarvoor aangegeven plaatsen op het afgesloten buitenterrein. U koppelt zelf eventuele accu’s los en verwijdert gasflessen. Wij plaatsen daarna het gebrachte object zelf op vakkundige wijze in de stalling.

 

Halen
Het ophalen van uw object gaat op afspraak, minstens twee werkdagen voordat u uw bezit wilt komen halen kunt u zich aanmelden door middel van onderstaand formulier in te vullen of per telefoon. Wij plaatsen uw eigendom dan op vakkundige wijze op de aangewezen plek op het afgesloten buitenterrein. Bij aankomst voor het afgesloten toegangspoort kunt u inbellen, waarna het hek open gaat en u uw bezit kunt meenemen.

Zo staat u nooit op tijd!!

 

 

 

Datum*

 

Velden met een * zijn verplichte velden

U ontvangt binnen 12 uur een bevestiging per mail.